Telefonbokse og Mødebokse

Telefonbokse og mødebokse

Ideel til det åbne kontor miljø.

Ideel til det åbne kontor miljø. Lydisoleret telefonbokse og mødebokse. Har du behov for ro til at tale uforstyrret eller afholde mindre kunde-/ interne møder, så er her en populær møderums løsning med enten de individuelle telefonbokse eller mødebokse.

Forskellige typer og størrelser.

Med forskellige typer og størrelser for enkeltrums eller flere rumsmøde faciliteter, kan jeres behov for fortrolige samtaler og møder afholdes i fred og ro under gode forhold.

En lydisoleret ø midt i et kontormiljø.

Boksene er som en lydisoleret ø midt i et kontormiljø – et sted hvor du kan være alene i fred og ro eller være i kontakt med omverdenen uden forstyrrelser.

Lydisoleret og med aircondition.

Boksene er udover lydisoleret og med aircondition også klargjort til plug-and-play, der skaber intelligente og komfortable arbejdspladser, hvori der kan arbejdes og mødes i ro og fred. Få mere at vide hos os.

Bord og sæde/bænke.

Boksene er leveres med bord og sæde/bænke afhængig af model og størrelse og der er flere farvevalgsmulighed i kabinet og indmad. Dog med forbehold for de istandsatte brugte.

Hør eller kom forbi vores showroom og find den løsning, der er bedst for din virksomhed.

Spørg os gerne til råds

Vi er altid klar til at rådgive og dele ud af vores ekspertise, så du kan finde de rette møde- og storrumsløsninger til din virksomhed. Gå på udkig i vores sortiment med hurtig levering Kontakt os her

Hos Office Outlet får du:

Hurtig og fleksibel levering.
God kvalitet til overkommelige priser
Personlig service og kompetent rådgivning
bredt udvalg af telefonbokse og mødebokse
Fysisk butik hvor du kan se, afprøve og købe varer
Ansvarligt genbrug af kontormøbler

PhoneAlone Telefonboks Hvid, brugt

19.000 kr. ekskl. moms
PhoneAlone til kontoret er lyddæmpende og skaber ro og privatliv i et åbent kontor landskab. Få ro til at føre telefonsamtaler og arbejde i koncentration uden forstyrrelser.  Boksen fungerer som Plug and Play. Du kan derfor altid flytte din boks, og tage den med videre hvis din virksomhed flytter.  
Prisen er ab lager. Levering og montering: 4.800 kr. (Bemærk venligst, at der vil være en timetakst på 599 kr. pr. montør for indbæring og opbæring til etager. Vær opmærksom på, at samlingen af en boks altid udføres af to montører.)

Framery 1.0 telefonboks

25.000 kr. ekskl. moms
Framery 1.0 telefonboks: Framery 1.0 boksen er en stilren finsk designet telefonboks, der er medvirkende til at skabe et behageligt arbejdsmiljø for det enkelte medarbejder igennem boksens funktionelle nedsættelse af støj. På denne  boks får du en telefonboks i klassisk design. Producenten har tænkt på brugeren, som skal benytte telefonboksen, bl.a. med højt til loftet og undgå en klaustrofobisk følelse for brugeren, som skal benytte telefonboksen. Boksen er udstyret med ventilation og lys. Der er el udtræk til oplader m.v. Telefonboksen er ideel til åbne kontormiljøer og storrum, hvor der er behov for, at afholde private videomøder- og telefonsamtaler. Yderligere specifikationer på boksen: Bredde: 1000 mm. Dybde: 1000 mm. Højde: 2350 mm. Overfladeramme: Hvid. Dørramme: Sort. Glasvæg på 2 sider og glasdør Bordfarve: Blå. OBS: Prisen er uden levering og montering. Ønskes dette kan det tilbydes. Prisen er ab lager. Prisen er 4.800,- kr. og er ab lager. Prisen dækker montering og bortskaffelse af emballage og paller. (Bemærk venligst, at der vil være en timetakst på 599 kr. pr. montør for indbæring og opbæring til etager. Vær opmærksom på, at samlingen af en boks altid udføres af to montører.)

Bosse Cube 2.0 telefonboks

30.000 kr. ekskl. moms
Cube 2.0 telefonboks:
Brugt Telefonboks. Cube boksen er en stilren tyskdesignet telefonboks, der er medvirkende til at skabe et behageligt arbejdsmiljø for det enkelte medarbejder igennem boksens funktionelle nedsættelse af støj. På denne Cube boks får du en telefonboks i lækre detaljer og rene linjer. Producenten har tænkt på brugeren, som skal benytte telefonboksen, bl.a. med højt til loftet og undgå en klaustrofobisk følelse for brugeren, som skal benytte telefonboksen. Boksen er udstyret med ventilation og integreret med et højdejusterbart bord, som er let, brugervenligt og kan indstilles alt efter behov og behag. Der er el udtræk til oplader m.v. Telefonboksen er ideel til åbne kontormiljøer og storrum, hvor der er behov for, at afholde private videomøder- og telefonsamtaler.
Yderligere specifikationer på boksen:
  • Højdejusterbart bord Netbox punkt med fatning, RJ45 og USB. bredde: 1210 mm. dybde: 1320 mm. højde loft: 2350 mm. overfladeramme: RAL 9016 hvid. whiteboard udvendigt højre side hvid blank. akustisk indvendig venstre 0731 Divina Melange 2 blå. akustisk indvendig højre akustiktræplade hvid. Bordfarve: hvid.
OBS: Prisen er uden levering og montering. Ønskes dette kan det tilbydes. Prisen er 4.800,- kr. og er ab lager. Prisen dækker montering og bortskaffelse af emballage og paller. (Bemærk venligst, at der vil være en timetakst på 599 kr. pr. montør for indbæring og opbæring til etager. Vær opmærksom på, at samlingen af en boks altid udføres af to montører.)

PhoneAlone Mødeboks NY

59.995 kr. ekskl. moms
Denne moderne mødeboks er skabt til funktionelle møder og der er plads til 1-4 personer. PhoneAlone mødeboks er udstyret med seks ventilatorer for et bedre indeklima, og disse aktiveres af en bevægelsescensor, som samtidigt også aktiverer lys og strøm i mødeboksen. Bordet i PhoneAlone mødeboksen bliver monteret på en let metalskinne, således at bordet kan flyttes og denne funktion gør det muligt at ”transformere” mødeboksen om til et kontor. Mødeboksens 22 mm lydabsorberende og brandhæmmende skum og filt giver en effektiv lyddæmpning. Når du lukker døren med magnetisk forsegling, bliver PhoneAlone mødeboks derfor dit private møderum, der giver plads til dyb koncentration og uforstyrrede møder. Prisen er ab lager. Prisen er 4.800,- kr. og dækker montering og bortskaffelse af emballage og paller. (Bemærk venligst, at der vil være en timetakst på 599 kr. pr. montør for indbæring og opbæring til etager. Vær opmærksom på, at samlingen af en boks altid udføres af to montører.)
Varen er bestillingsvare.

Bosselino Telefonboks

42.000 kr. ekskl. moms

Pladsbesparende, hurtigt samlet og lavet til afbrydelsesfrit arbejde: Bosselino er et fleksibelt sted at trække sig tilbage for kreativitet, kommunikation og pause. Energieffektive LED downlights med fast lysfarve på 3000K varm hvid. Støjsvag, effektiv ventilation med konstant luftudveksling på 160 m³ / t. Indbygget hylde med whiteboard. Udstyret med en lysafbryder samt en stikkontakt til strømforsyning.

Bosselino har et basisareal, der måler 97,5 × 97,5 cm /. Det er omkring 2,14 m højt, og installationen kræver en loftshøjde på 2,30 m. Udvendig bredde: 975 mm Udvendig dybde: 975 mm Udvendig højde: 2140 mm Påkrævet rumhøjde på stedet: 2300 mm. Indvendig bredde: 850 mm Indvendig dybde: 850 mm Indvendig højde: 2080 mm.