Københavns største markedsplads for brugte og nye kontormøbler
Effektivt, prisbilligt og miljørigtigt

OFFICE OUTLET A/S tilbyder salg af brugte, rensede og renoverede kontormøbler i god stand samt nye kontormøbler til markedspriser. Og naturligvis med rådgivning og vejledning om indretningsløsninger samt vedligeholdelse.

Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige brugte og nye kontormøbler. De brugte møbler forhandles hjem, når virksomheder skifter domicil og anskaffer nyt inventar eller fra virksomheder, der fusioner eller lukker ned. Vi sørger for at disse møbler renoveres eller bortskaffes så miljøvenligt som muligt eller via donation.

I udvalgte sortiment betyder det naturligvis at der vil være varieret sortiment at vælge imellem og med fælles designserier i mindre og større mængder.

I relation til arbejdspladser tilsigter vi dog altid at være lagerførende af;

  • Mindst 200 eldrevne hæve/sænkeborde i forskellige udførsler
  • Mindst 200 kontorstole af kendte mærker
  • Opbevaringsmuligheder i stål og træ
  • Konferenceopstillinger
  • Kantinemøbler

Hermed er vi altid klar til hurtig levering og opsætning efter aftale.

Som kunde hos OFFICE OUTLET vil du altid opleve en kompetent service og rådgivning, hurtig levering, samt mulighed for montering af kontormøblerne på jeres adresse. Vi tilbyder også køb af jeres brugte møbler, når I handler med OFFICE OUTLET. Og det er med til at skabe et miljørigtigt og ansvarligt genbrug samt korrekt bortskaffelseshåndtering.

OFFICE OUTLET er centralt beliggende i København SV med gratis parkering lige ved døren. Og du er altid velkommen til at komme forbi og nyde en kop kaffe til yderligere inspiration og rådgivning.

Du kan både købe og afhente kontormøblerne direkte og afhente varer, som du i forvejen har reserveret via hjemmesiden.

Vi får løbende nye varer i butikken, så du finder ofte varer, som endnu ikke er lagt op på
siden. Kontakt os gerne for forespørgsler på varer.  Kontakt os.

I butikken kan der betales med kontanter, Dankort og MobilePay. Virksomheder med CVR-nummer kan få
tilsendt faktura efter kredit godkendelse. Det er altid muligt at afhente selv, og vi hjælper dig gerne med at læsse. Men som før nævnt kan vi også arrangere levering og montering via montage og transportfirma.

Du finder mere om kontormøblerne på kontorstole, konferenceborde

Find os