Brugte kontorstole

Brugte kontorstole – Se et stort udvalg her | Office Outlet

Brugte kontorstole i bredt udvalg, så du altid kan finde den rette stol til dit behov.

Vi fører et bredt udvalg af brugte og billige kontorstole, der er gennemtjekket for funktionalitet og udseende. De brugte kontorstole kommer fra virksomheder, der enten lukker eller udskifter deres brugte kontorstole ved tilflytning i nyt domicil med andet design. Læs mere om brugte kontorstole og Office Outlet her

IQ FILT Grå Mødestol

800 kr. ekskl. moms
Kontorstol u. armlæn, Gunnared mellemgrå/hvid
Denne kontorstol har mange funktioner, så du kan sidde behageligt og være fokuseret, som for eksempel en synkroniseret vippemekanisme, så din krop kan bevæge sig mere, hvilket forbedrer blodcirkulationen.

Blå Hay About A Chair AAC 14

1.200 kr. ekskl. moms
About a Chair kantinestol er designet af Hee Welling i samarbejde med HAY.  Stolen har en let buet, åben skal og fire afrundede ben på hjul. Der er brugssport på stolen.

Refurbished Håg 4400 (sort)

2.950 kr. ekskl. moms
Denne ny-ompolstrede stol fra Håg har justerbart sæde, og nye hjul, som er med til at forbedre oplevelsen for dine medarbejdere når de er på arbejde.
  • HÅG BalancedMovementMechanism™ hjælper dig med at sidde i balance, med en flydende vippefunktion bagover og forover
  • Giver en personlig og aktiv siddeløsning i alle arbejdsmiljøer
  • Siddehøjde, 4-i-1 justeringshjul
  • Låsbar vippefunktion

Tec Profile (Grøn)

2.000 kr. ekskl. moms
Der er stof på ryggen, som er alsidigt nok til at passe til enhver kontorindretning, samtidig med at det er

TecProfile Grå Kontorstol

2.000 kr. ekskl. moms
Sid behageligt med denne grå kontorstol fra TecProfile. Stolen er i brugt stand. Sædet kan løftes op og ned efter behov.

HÅG SoFi 7500 – Meshryg (DEMO)

4.295 kr. ekskl. moms
Sort HÅG SoFi Mesh med Sort fodkryds. Med stoftype Nexus. Vejl. Nypris 8204 kr.  

Milano Kontorstol – Sort Læder

2.000 kr. ekskl. moms

Milano Kontorstol – Sort Læder

Milano er en kontorstol i luksusklassen. Den er fremstillet i sort læder af fineste kvalitet og er utrolig populær. Armlæn er i sort læder, og er udstyret med en lynlås i tilfælde af, at man ønsker dem i krom i stedet. Elastiske stropper i sæde og ryg giver stolen en komfort i topklassen og er derfor ideel bag skrivebordet eller i mødelokalet. Yderligere information Højde (fra/til): 115 cm – 123 cm Bredde: 60 cm. Sæde bredde og dybde: 46 cm Kan klare op til: 150 kg. Fungerer stolen uden armlæn? - Ja

HÅG inBalance 9373

3.000 kr. ekskl. moms

• HÅG inBalance® (afbalanceret, flydende vippefunktion frem og tilbage)

• Polstring i sort læder.

• Med justerbare armlæn.

• Sædehøjdejustering

• Justerbar rygpude (lændestøtte)

• Drejefunktion

• Justerbar vippemodstand bagud

• Femstjernet fod (Ø650 mm) med skrå fodplader, i børstet aluminium

• 150 mm løft (sædehøjde: 385-520 mm)

• Brugt stol i god stand, enkelte brugsspor.

Håg H04 model 4200 gråt polster

1.600 kr. ekskl. moms
Håg H04 model 4200 gråt polster
Mørkegråt stof polster. 200 mm. gaslift. Stel og fodkryds i aluminium. Brugt stol i god stand. Enkelte Brugsspor.  

Tronhill Infra kontorstol i sort – demo/brugt model

1.800 kr. ekskl. moms
Tronhill Infra kontorstol i sort, stel sort - demo/brugt model Denne stol har vendbare armlæn, og stolen kan justeres i ryggens højde. Der kan vælges mellem blankt alu eller sort fodkryds.

Brugt Trendoffice kontorstol, model “my-self” med nyt sort sædebetræk

1.600 kr. ekskl. moms
Brugt Trendoffice kontorstol, model "my-self".  Med sort sædepolster og sort netryg. Modelnummer: MY 79205 stol med medium højde, åndbar, højt mesh-ryglæn, fladt komfort sæde, variabel Syncro-Quickshift®-mekanisme (QS) låsbar i 6 stillinger glidende sæde, 6 cm sædedybdejustering. vejl. udsalgspris: 3647,- ex. moms. Smart designet kontorstol, der også kan bruges i mødelokalet. Stolen findes i 2 udgaver. Ren netryg og soft-net med let polstring.

Brugt Trendoffice kontorstol, model “my-self” med original blå polster

1.200 kr. ekskl. moms
Brugt Trendoffice kontorstol, model "my-self".  Med Blåt sædepolster og sort netryg. Modelnummer: MY 79205 stol med medium højde, åndbar, højt mesh-ryglæn, fladt komfort sæde, variabel Syncro-Quickshift®-mekanisme (QS) låsbar i 6 stillinger glidende sæde, 6 cm sædedybdejustering. vejl. udsalgspris: 3647,- ex. moms. Smart designet kontorstol, der også kan bruges i mødelokalet. Stolen findes i 2 udgaver. Ren netryg og soft-net med let polstring.

Læs mere om brugte kontorstole og OFFICE OUTLET

De brugte kontorstole gennemgår et tjek på funktionalitet og bliver renset, så de står klar til fornyet brug. For at sikre din tilfredshed. Rådgivning og vejledning følger naturligvis med i god brug af stolen, så du sidder godt på din arbejdsplads. Office Outlet tilbyder et bredt sortiment af forskellige kvaliteter indenfor brugt kontorstol, så du altid kan finde, hvad du søger og til dit behov. Også hvis vi skulle finde en helt ny kontorstol til dig. Kontakt os her Office Outlet.