Særtilbud


Særtilbud

Særtilbud på Office Outlets hjemmeside er en overbliksside over de bedste tilbud på hjemmesiden. Du kan derfor finde kanon gode tilbud ved kig på siden.

Du / I er også altid velkommen til at komme forbi og gøre direkte indkøb fra vores aktuelle særtilbud på enkelt modeller og serier indenfor hæve-sænke borde, kontorstole, højstole, opbevaring, cafe- og kantineborde m.v., da det ikke er alle produkter, som er udstillet i vores online showroom.

Vores sortiment udvides løbende, herunder via større tømninger og projektopkøb, så hold øje med vores ekstra tilbud her på siden, både på nyheder og særtilbud.

Spørg os gerne til råds.

Vi er altid klar til at rådgive og dele ud af vores ekspertise, så du kan finde de rette inventarløsninger til din virksomhed. Gå på udkig i vores brede sortiment, og få hurtig levering. Kontakt os her

Hos Office Outlet får du.
  • Hurtig og fleksibel levering
  • Mulighed for at tilkøbe montering
  • God kvalitet til overkommelige priser
  • Personlig service og kompetent rådgivning
  • Fysisk butik hvor du kan se, afprøve og købe varer
  • Ansvarligt genbrug af kontormøbler

Rumas stabelstol til møder og kantine med træsæde

600 kr. ekskl. moms
Rumas Cinus konferencestol i valnød med sæde. Stolen er stabelbar og let, at rengøre. Egner sig både, som kantine- og konferencestol. Med brugsspor.

Rumas stabelstol til møder og kantine med lædersæde

600 kr. ekskl. moms
Rumas Cinus konferencestol i valnød med sæde polstret i sort læder. Stolen er stabelbar og let, at rengøre. Egner sig både, som kantine- og konferencestol. Med brugsspor.