Containersalg

Containersalg

Containersalg på Office Outlets hjemmeside er en overbliksside over de bedste tilbud på hjemmesiden. Du kan derfor finde kanon gode tilbud ved kig på siden.

Du / I er også altid velkommen til at komme forbi og gøre direkte indkøb fra vores containere, der indeholder enkelt modeller og serier indenfor hæve-sænke borde, kontorstole, højstole, opbevaring, cafe- og kantineborde m.v., da det ikke er alle produkter, som er udstillet i vores showroom.

Og naturligvis kan vi guide dig til den rette container eller containere og hjælpe med at finde hvad du søger indenfor kontormøbler og kontorinventar.

Vores sortiment udvides løbende, herunder opfyldning i containerne, så hold øje med vores ekstra tilbud her på siden, både på nyheder og containersalg.

Spørg os gerne til råds.

Vi er altid klar til at rådgive og dele ud af vores ekspertise, så du kan finde de rette inventarløsninger til din virksomhed. Gå på udkig i vores brede sortiment, og få hurtig levering. Kontakt os her

Hos Office Outlet får du.
  • Hurtig og fleksibel levering
  • Mulighed for at tilkøbe montering
  • God kvalitet til overkommelige priser
  • Personlig service og kompetent rådgivning
  • Fysisk butik hvor du kan se, afprøve og købe varer
  • Ansvarligt genbrug af kontormøbler
Show sidebar

Blandede højstole

800 DKK ekskl. moms
Blandede højstole i flere forskellige mærker blandt andet fra Hay, Randers Radius og Magnus Olesen. Stolene sælges for 200,- eks. Moms. Pr. Stol.  

Brugt skuffemodul

500 DKK ekskl. moms
Skuffemodul. Hjulene kan låses. OBS: Det er kun rød og bordeux farvede, der er tilbage på lager.

Assorterede kontorstole

600 DKK ekskl. moms
Vi har et udvalg af assorterede kontorstole. Diverse kombinationer af funktioner. De fleste er med sort polster. Tilbuds pris gælder kun ved afhentning i vores butik/outlet. OBS: Dette billede er blot et eksempel.