Kontormøbel tilbehør

Kontormøbel tilbehør.

Find alt tilbehør du skal bruge til dine kontormøbler hos Office Outlet. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser

Spørg os gerne til råds

Vi er altid klar til at rådgive og dele ud af vores ekspertise, så du kan finde de rette inventarløsninger til din virksomhed. Gå på udkig i vores brede sortiment, og få hurtig levering. Kontakt os her

Hos Office Outlet får du:

Hurtig og fleksibel levering.
God kvalitet til overkommelige priser
Personlig service og kompetent rådgivning
Stort sortiment af tilbehør
Fysisk butik hvor du kan se, afprøve og købe varer
Ansvarligt genbrug af kontormøbler

VIKING Træ Hæve/Sænkebord 160*80 cm.

1.900 kr. ekskl. moms
Dette træfarvet ahorn hæve/sænkebord er perfekt til dig, som gerne vil løse alle dine arbejdsopgaver uden at fylde for meget plads. Bordet kan justeres med 52 cm. Fra 68 til 120 cm. i højden. Bordet er 160*80 cm.

Sort Hæve/Sænke Linoleumsbord 160*70 cm.

2.650 kr. ekskl. moms
Dette sorte linoleumsbord er perfekt til dig, som ønsker et hæve/sænke bord som en god mellemvej. Med sine 160*70 cm. er bordet ikke for småt til at have mange arbejdsopgaver på samme bord, men heller ikke for stort til, at det fylder hele rummet. Bordet kan hæves med 49 cm. Fra 72 til 121 cm. i højden. Man finder hurtigt ud af højden på bordet, med bordets digitale display. Det gør det nemt at indstille faste højder for bordet. Der medfølger kabelgennemgang, kabelbakke og fastsiddende lampe i prisen.

Grå Bordskærme 140*40

800 kr. ekskl. moms
Disse bordskærme kan være en god hjælp,  der kan være med til at skabe en mere fokuseret arbejdsdag for dig og dine medarbejdere.

Hæve/sænke el-stel til skriveborde, med 2 motorer

3.100 kr. ekskl. moms
Stellet er 3-leddet med 2 motorer og en vandring på 65-126 cm samt en vægtbelastningsgrænse på 120 kg. Justerbar bredde, passer til plader i bredder fra 120cm til 180cm. Stel i lysgrå, antracit eller sort. Skriv ønsket stel farve i bemærkninger ved bestilling. Bestillingsvare. Leveringstid 3-5 hverdage.

Hæve/sænke el-stel til skriveborde hvide og grå

2.200 kr. ekskl. moms
2-leddet el hæve-sænke breddejusterbart stel med vandring fra 70-120cm og vægtbelastningsgrænse på 80kg. Justerbar bredde, passer til plader i bredder fra 120cm til 180cm. Stel i lysegrå, hvid eller sort. Skriv ønsket stel farve i bemærkninger ved bestilling.