Kantinestole

Stort udvalg af kantinestole.

Nye og brugte kantinestole i god kvalitet
Hos Office Outlet finder du et stort udvalg af nye og brugte kantinestole til den lille eller store kantine. Office Outlet forhandler ergonomiske kantinestole i forskellige størrelser, former, farver, typer og materialer, så du kan vælge det der passer virksomheden.  Når du handler hos Office Outlet får du mærkevaremøbler fra anerkendte danske og europæiske producenter i et lækkert design og til overkommelige priser. Vi har udvalgt og gennemgået hvert eneste møbel og sikret os, at det lever op til vores høje kvalitetsstandarder.
Spørg os gerne til råds – vi er altid klar til at rådgive og dele ud af vores ekspertise, så du kan finde den rette inventarløsning til dit kontor. Gå på udkig i vores brede sortiment, og få dine varer hurtigt leveret. Kontakt os her

Hos Office Outlet får du:
Hurtig og fleksibel levering
God kvalitet til overkommelige priser
Personlig service og kompetent rådgivning
Stort sortiment af nye og brugte mødestole
Ergonomiske mødestole
Fysisk butik hvor du kan se, afprøve og købe varer
Ansvarligt genbrug af kontormøbler

Rumas stabelstol til møder og kantine med træsæde

600 kr. ekskl. moms
Rumas Cinus konferencestol i valnød med sæde. Stolen er stabelbar og let, at rengøre. Egner sig både, som kantine- og konferencestol. Med brugsspor.

Rumas stabelstol til møder og kantine med lædersæde

600 kr. ekskl. moms
Rumas Cinus konferencestol i valnød med sæde polstret i sort læder. Stolen er stabelbar og let, at rengøre. Egner sig både, som kantine- og konferencestol. Med brugsspor.

DEMO højstol fra Hay model Revolver

1.600 kr. ekskl. moms
DEMO højstol fra Hay model Revolver, sort, H76 x D34 x B34 TOP: Sort pulverlakeret stål RAMME: Sort pulverlakeret stål FODSTØTTE: Sort pulverlakeret stål

Barstol/højstol fra Pedrali model Tweet 899

1.195 kr. ekskl. moms
Barstol/højstol fra Pedrali model Tweet 899, plast-skal med hvid front og grøn bagside. Krom medestel. Ryghøjde: 110cm Siddehøjde: 75cm Designer: Marc Sadler

Højstol fra Four Design

750 kr. ekskl. moms
Højstol fra Four Design, hvid skalstol med krom medestel, stabelbar. Model: Four Cast 2 High. Siddehøjde: 72cm

Rumas Log kantinestol

600 kr. ekskl. moms
Rumas LOG konferencestol i sort linoleum med kant i krydsfinér. Stolen er stabelbar og let at rengøre. Egner sig både som kantine- og konferencestol. Med brugsspor.

MOI Chair fra Martela

472 kr. ekskl. moms
Pæn universal designer stol fra Martela. Kan bruges som kantine, gæste og mødestol. Dens hvide plast skal samt krom stel gør den let at rengøre ved almindeligt brug.

Highline HQ

1.230 kr. ekskl. moms
Highline HQ barstol i højtrykslaminat på massivt krydsfinér. En ekstrem solid stol i enkelt design med flotte detaljer. Fås i hvid, sort eller antracit med krom ben.

Office Krom Møde stol

395 kr. ekskl. moms
Krom stel. Sort skal samt sort polster

Office Møde stol sort/sort

395 kr. ekskl. moms
Sort stel, Sort skal samt sort polster