Kontor

Kontormøbler i god kvalitet

Hos Office Outlet har vi et stort udvalg af nye og brugte kontormøbler i god kvalitet til jeres kontor. Find komplette ergonomiske kontorpladser, elegante loungemøbler, smarte kantinemøbler og komfortable møde- og konferencemøbler. Vi har kontormøbler til både mindre og større kontorer og til ethvert behov.

Hos Office Outlet har vi håndplukket hvert eneste møbel, og sikret os at det lever op til vores høje standarder. Alle vores kontormøbler er mærkevarer fra anerkendte danske og europæiske producenter. Vi har gjort det nemmere for dig at indrette virksomheden med kontormøbler til overkommelige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Spørg os gerne til råds – vi er altid klar til at rådgive og dele ud af vores ekspertise, så du kan finde den rette inventarløsning til dit kontor. Gå på udkig i vores brede sortiment, og få dine varer hurtigt leveret. Kontakt os her

Hos Office Outlet får du:

  •       Hurtig og fleksibel levering
  •       Mulighed for at tilkøbe montering
  •       God kvalitet til overkommelige priser
  •       Personlig service og kompetent rådgivning
  •       Stort sortiment af brugte kontormøbler
  •       Stort sortiment af nye kontorstole og nye hæve/sænke borde
  •       Ergonomiske og justerbare kontormøbler
  •       Fysisk butik hvor du kan se, afprøve og købe varer
  •       Ansvarligt genbrug af kontormøbler
Show sidebar

Lille brugt arkivskab fra Bisley

800 DKK ekskl. moms
Lille brugt arkivskab fra Bisley. Farve: sortlakeret. Greb: Krom. Antal skuffer: 6 styk.

Komplet brugt hjemmearbejdsplads

3.500 DKK ekskl. moms
Flot renoveret arbejdsstation til fordelagtig pris! Skrivebordet er udstyret med en flot sort laminatbordplade i 160 x 80 centimeter med sortlakeret faset kanter. Bordpladen kræver minimal vedligeholdelse og er let at rengøre. Stellet er et 3 leddet, 2 motors el-stel fra ” Linak” Skrivebordet er højderegulerbart fra 65-126 centimer cirka og har en vægtbelastningsgrad på 120 kg. Kontorstolen er udstyret med alle de nødvendige funktioner og mekanismer for en behagelig siddekomfort. Sædet er polstret i sort stof, mens ryggen kommer i sort åndbar Mesh, som gør det lettere, at ånde i ryggen. Kontorstolen er fra mærket” EFG”. Skuffekassetten er stationær i sort metal, som er let at håndtere og flytte grundet dens lette vægt. Modulet er udstyret med 7 skuffer med rig mulighed for opbevaring. Grebene på skufferne er i krom. Skuffekassetten er af mærket ”Bisley”.

Bosse Cube 2.0 telefonboks

18.500 DKK ekskl. moms
Cube 2.0 telefonboks: Telefonboks. Cube boksen er en stilren tyskdesignet telefonboks, der er medvirkende til at skabe et behageligt arbejdsmiljø for det enkelte medarbejder igennem boksens funktionelle nedsættelse af støj.   På denne Cube boks får du en telefonboks i lækre detaljer og rene linjer. Producenten har tænkt på brugeren, som skal benytte telefonboksen, bl.a. med højt til loftet og undgå en klaustrofobisk følelse for brugeren, som skal benytte telefonboksen. Boksen er udstyret med ventilation og integreret med et højdejusterbart bord, som er let, brugervenligt og kan indstilles alt efter behov og behag. Der er el udtræk til oplader m.v.   Telefonboksen er ideel til åbne kontormiljøer og storrum, hvor der er behov for, at afholde private videomøder- og telefonsamtaler.   Yderligere specifikationer på boksen: inkl. Højde justerbart bord, medfølger netbox punkt med fatning, RJ45 og USB. bredde: 1210 mm. dybde: 1320 mm. højde loft: 2350 mm. overfladeramme: RAL 9016 hvid. whiteboard udvendigt højre side hvid blank. akustisk indvendig venstre 0731 Divina Melange 2 blå. akustisk indvendig højre akustiktræplade hvid. Bordfarve: hvid. OBS: Prisen er uden levering og montering. Ønskes dette kan det tilbydes til 3500,- ekskl. moms.

Brugt grå skærmvæg

800 DKK ekskl. moms
Skillevæg i grå, inkl. Sortlakerede fødder. Væggens mål udgør: L: 176 centimeter fra fod x B: 120 centimeter.

Brugt skuffedarium i træfiner med grå front

1.000 DKK ekskl. moms
Brugt skuffedarium i træfiner med grålakeret front. 4-rums skuffedarium, øverste skuffe kan låses. Greb i rustfrit stål. Skuffedariet er monteret på hjul.  

Håg Capisco

2.995 DKK ekskl. moms
Håg Capisco. Betrukket i gråt alcantara.

Renoveret el-skrivebord med ny sort decorlaminat plade, 120*80cm

1.400 DKK ekskl. moms
Brugt skrivebord med ny bordplade, sort decorlaminat plade, 120*80cm. Lysegråt el-stel og kabelbakke inkluderet i prisen.

Renoveret el-skrivebord med ny antracitgrå decorlaminat plade, 120*80cm

1.400 DKK ekskl. moms
Brugt skrivebord med ny bordplade, antracitgrå decorlaminat plade, 120*80cm. Lysegråt el-stel og kabelbakke inkluderet i prisen.

Renoveret el-skrivebord med ny hvid decorlaminat plade, 120*80cm

1.400 DKK ekskl. moms
Brugt skrivebord med ny bordplade, hvid decorlaminat plade, 120*80cm. Lysegråt el-stel og kabelbakke inkluderet i prisen.

Indeed, Øko-Kontorstolen, Mesh. White Edition.

5.912 DKK 4.434 DKK ekskl. moms
Højdejustering af ryglæn: 7 cm. 3D-Move: Elastisk tredimensionelt eftergivende ryglæn, følger bevægelser af brugeren. Højdejusterbart, åndbart mesh ryglæn (61-68 cm) Komfortabelt polstret sæde. Sædedybdejustering ved hjælp af glidende sæde (6 cm). Aktiv sædehældningsjustering med hele den øverste del af stol vippes op til -4° fremad. Syncro-Evolution® mekanisme med bekvem justering af ryglæns modtryk, synkroniseret, bevægelse låsbar i fire positioner. Alle betjeningskomponenter er mærket med funktionssymboler 5 års garanti Ekstraudstyr: Ergo nakkestøtte: højdejusterbar (7 cm) og 40° vipbar Højde- og breddejusterbare armlæn med blødt PU armpuder.

Bestillingsvare. 4-5 ugers levering.

1 på lager (kan bestilles som restordre)

Tilføj til kurv

Brugt Montana Cargo udtræksskab

3.500 DKK ekskl. moms
Peter J. Lassen fra Montana Model:O16 Cargo modul, model C1282L. Modulerne er med fem åbne rum samt et rum med låge. Modulerne er produceret i 16 mm MDF. Hvert modul måler H. 114 cm. x B. 36,4 cm x D. 82,2 cm. Nypris: 9180,- eks. Moms.

Demo Podbooth mødeboks

105.000 DKK ekskl. moms
Mødeboks til 2-6 personer. Længde: 245 centimer. Højde: 200 centimer. OBS: Lofthøjden skal være 240 centimer for montering. Boksen vejer 670 kg. Boksen er udstyret med sofa og mødebord, som medfølger. Skærm medfølger ikke.   Levering og montering af boksen koster: 8500,- eks. Moms.