Højborde

Højborde. Køb højbord i flere størrelser.

Højborde. Hos Office Outlet tilbyder vi et bredt sortiment af smarte højborde. Find det højbord som passer ind i din indretning.

Spørg os gerne til råds

Vi er altid klar til at rådgive og dele ud af vores ekspertise, så du kan finde de rette inventarløsninger til din virksomhed. Gå på udkig i vores brede sortiment og få hurtig levering. Kontakt os her

Hos Office Outlet får du:

Hurtig og fleksibel levering.
God kvalitet til overkommelige priser
Personlig service og kompetent rådgivning
Stort sortiment af højborde
Fysisk butik hvor du kan se, afprøve og købe varer
Ansvarligt genbrug af kontormøbler

Show sidebar

Højbord med gråt stål stel og hvid plade

1.500 DKK ekskl. moms

Højbord med gråt stål stel og hvid plade.

Hvid laminat plade, B140*D70*H104cm, grålakeret stål stel. Model: Holmris B8.

Højbord i ege finer

3.700 DKK ekskl. moms
Højbord i ege finer, B280 * D80 * H105 cm. Med strømudtag i det ene gavlben. Brugt, med brugsspor. Billedet er et eksempel. Besøg vores outlet, og se udvalget af højborde og gavlborde.

Højbord i hvid laminat

3.700 DKK ekskl. moms
Højbord i hvid laminat B200 * D60 * H110 cm. Brugt, med brugsspor. Billedet er et eksempel. Besøg vores outlet, og se udvalget af højborde og gavlborde.

Højbord i sort laminat

2.000 DKK ekskl. moms
Højbord i sort laminat. B145 * D60 * H108 cm. Med fodhviler i forkromet stålrør. Brugt, med brugsspor. Billedet er et eksempel. Besøg vores outlet, og se udvalget af højborde og gavlborde.

Højbord i hvid laminat

2.000 DKK ekskl. moms
Højbord i hvid laminat. B195 * D60 * H110 cm. Med fodhviler i forkromet stålrør. Brugt, med brugsspor. Billedet er et eksempel. Besøg vores outlet, og se udvalget af højborde og gavlborde.

SPOT højbord

4.000 DKK ekskl. moms
Martela – Spot Hvid laminat, krom stel, Ø120 x H72 cm

CHAT højbord.

5.000 DKK ekskl. moms
Demovare Takket være sine rene og enkle former, er CHAT højbord ideel til de forskellige aktiviteter i kontormiljøet. Bordet kan bruges til møder eller som spisebord i personalets cafeterier. Der kan tilkøbes en glasplade, der supplerer bordet og kan bruges som chatboard. Bordets ende ben kan udstyres med en stikkontakt. Hjul i den ene ende, gør det nemt at flytte bordet. Før pris: 33000,-