Hjemmekontor

Bredt udvalg af kontorstole og skriveborde  til hjemmekontor

Hjemmekontor møbler. Er der begrænset eller gode pladsmuligheder?

Uanset om I er et firma, eller som privatperson, der søger kontorarbejdsplads, så læs videre her.

Hjemmekontor er ikke som en normal arbejdsplads, men kræver andre tilpasninger. Skal du bruge hjemmekontor møbler; en ny eller brugt kontorstol, et nyt eller brugt kontorbord og skal det være med hæve/sænke funktion? Hvad med opbevaring og eventuelt reol til printer etc.

Hvor meget plads er til rådighed?

Office Outlet lytter gerne til dine behov og rådgiver gerne om rette størrelser og plads. Med Office Outlet fås adgang til et udvalg og muligheder til forskellige kontorstole og arbejdsborde (brugte som nye) i flere varianter, farver, design og størrelser. Og klart også med anbefaling om beskyttende køreunderlag til at beskytte dit gulv derhjemme.

Spørg os gerne til råds

Vi er altid klar til at rådgive og dele ud af vores ekspertise, så du kan finde de rette arbejdsplads løsning til din hjemmearbejdsplads. Ellers gå på udkig i vores hjemmeside og få hurtig levering hvis du finder rette løsning for dig på siden. Kontakt os her

Hos Office Outlet får du:
  • Hurtig og fleksibel levering
  • God kvalitet til overkommelige priser
  • Skrivebord hjemmekontor
  • Stol hjemmekontor
  • Personlig service og kompetent rådgivning
  • Fysisk butik hvor du kan se, afprøve og købe varer
  • Ansvarligt genbrug af kontormøbler
Show sidebar

Komplet brugt hjemmearbejdsplads

3.500 DKK ekskl. moms
Flot renoveret arbejdsstation til fordelagtig pris! Skrivebordet er udstyret med en flot sort laminatbordplade i 160 x 80 centimeter med sortlakeret faset kanter. Bordpladen kræver minimal vedligeholdelse og er let at rengøre. Stellet er et 3 leddet, 2 motors el-stel fra ” Linak” Skrivebordet er højderegulerbart fra 65-126 centimer cirka og har en vægtbelastningsgrad på 120 kg. Kontorstolen er udstyret med alle de nødvendige funktioner og mekanismer for en behagelig siddekomfort. Sædet er polstret i sort stof, mens ryggen kommer i sort åndbar Mesh, som gør det lettere, at ånde i ryggen. Kontorstolen er fra mærket” EFG”. Skuffekassetten er stationær i sort metal, som er let at håndtere og flytte grundet dens lette vægt. Modulet er udstyret med 7 skuffer med rig mulighed for opbevaring. Grebene på skufferne er i krom. Skuffekassetten er af mærket ”Bisley”.

Brugt komplet Arbejdsplads

2.900 DKK ekskl. moms
Skrivebord, elektrisk H/S funktion, Ny plade: 120*80cm, decor laminat. Farver: hvid, antracitgrå eller sort. Ønsket farve noteres i bemærkninger ved bestilling. Brugt el-stel, stelfarve: antracitgrå. Berenice lampe fra Luceplan. Stol: Tio My-self grøn polster. Stol er DEMO-model. Bord er combi bord, ny plade + brugt el-stel. Lampe er brugt.  

Komplet Hjemmearbejdsplads

4.390 DKK ekskl. moms
Skrivebord, elektrisk H/S funktion, 120 x 80, 140 x 80 eller 160 x 80 cm sort, hvid eller antracitgrå decor laminat. Stelfarve: lysegrå eller sort. Berenice lampe fra Luceplan Kontorstol, Valo Sync2 Mesh, sort polster på sædet og sort netryg. Stolen er uden armlæn! Bord og stol er fabriksnyt. Lampe er brugt, i god stand