Nye og brugte el-stel

Nye og brugte el-stel

Leder du efter et godt el-stel til en ligeså god pris? I så fald ligger Office Outlet inde med både brugte og nye. Se udvalget her

Spørg os gerne til råds.

Vi er altid klar til at rådgive og dele ud af vores ekspertise, så du kan finde de rette inventarløsninger til din virksomhed. Gå på udkig i vores brede sortiment, og få hurtig levering. Kontakt os her

Hos Office Outlet får du.
  • Hurtig og fleksibel levering
  • Mulighed for at tilkøbe montering
  • God kvalitet til overkommelige priser
  • Personlig service og kompetent rådgivning
  • Stort sortiment af el-stel
  • Nye og brugte funktionelle el-stel
  • Fysisk butik hvor du kan se, afprøve og købe varer
  • Ansvarligt genbrug af kontormøbler

VIKING Træ Hæve/Sænkebord 160*80 cm.

1.900 kr. ekskl. moms
Dette træfarvet ahorn hæve/sænkebord er perfekt til dig, som gerne vil løse alle dine arbejdsopgaver uden at fylde for meget plads. Bordet kan justeres med 52 cm. Fra 68 til 120 cm. i højden. Bordet er 160*80 cm.

Sort Hæve/Sænke Linoleumsbord 160*70 cm.

2.650 kr. ekskl. moms
Dette sorte linoleumsbord er perfekt til dig, som ønsker et hæve/sænke bord som en god mellemvej. Med sine 160*70 cm. er bordet ikke for småt til at have mange arbejdsopgaver på samme bord, men heller ikke for stort til, at det fylder hele rummet. Bordet kan hæves med 49 cm. Fra 72 til 121 cm. i højden. Man finder hurtigt ud af højden på bordet, med bordets digitale display. Det gør det nemt at indstille faste højder for bordet. Der medfølger kabelgennemgang, kabelbakke og fastsiddende lampe i prisen.

Hæve/sænke el-stel til skriveborde, med 2 motorer

3.100 kr. ekskl. moms
Stellet er 3-leddet med 2 motorer og en vandring på 65-126 cm samt en vægtbelastningsgrænse på 120 kg. Justerbar bredde, passer til plader i bredder fra 120cm til 180cm. Stel i lysgrå, antracit eller sort. Skriv ønsket stel farve i bemærkninger ved bestilling. Bestillingsvare. Leveringstid 3-5 hverdage.

Hæve/sænke el-stel til skriveborde hvide og grå

2.200 kr. ekskl. moms
2-leddet el hæve-sænke breddejusterbart stel med vandring fra 70-120cm og vægtbelastningsgrænse på 80kg. Justerbar bredde, passer til plader i bredder fra 120cm til 180cm. Stel i lysegrå, hvid eller sort. Skriv ønsket stel farve i bemærkninger ved bestilling.