Konferenceopstillinger

Nye og brugte konferenceopstillinger i god kvalitet
Hos Office Outlet finder du et stort sortiment af konferenceopstillinger, der matcher forskellige størrelser konferencerum og kan placeres i varierende opstillinger.
Når du handler hos Office Outlet, får du mærkevaremøbler fra anerkendte danske og europæiske producenter til overkommelige priser. Vi har udvalgt og gennemgået hvert eneste møbel, og sikret os at det lever op til vores høje kvalitetsstandarder.
Spørg os gerne til råds – vi er altid klar til at rådgive og dele ud af vores ekspertise, så du kan finde den rette inventarløsning til dit kontor. Gå på udkig i vores brede sortiment, og få dine varer hurtigt leveret. Kontakt os her
Hos Office Outlet får du:
Hurtig og fleksibel levering
Mulighed for at tilkøbe montering
God kvalitet til overkommelige priser
Personlig service og kompetent rådgivning
Stort sortiment af nye og brugte konferenceopstillinger
Konferenceopstillinger med vægt på kvalitet og komfort
Fysisk butik hvor du kan se, afprøve og købe varer
Ansvarligt genbrug af kontormøbler

Show sidebar

MØDESTOLE PÅ UDSALG

200 DKK ekskl. moms
MØDESTOLE PÅ UDSALG. Vi har rigtig mange fine komfortable mødestole på udsalg i øjeblikket. Stolene på billederne er blot blandt flere mødestole, som er på udsalg. Billede 1: behagelig mødestol i træfiner med armlæn og sædepolster i sort alcantara. Lagerstatus: (10). Billede 2: Bred og komfortabel mødestol fra Martela  i træfiner med sædepolster i sort stof. Lagerstatus (16). Billede 3: Den velkendte Henrik Tengler Chairmann stol betrukket i bordeaux alcantara. Lagerstatus (8). Billede 4: Praktisk drejestol i sortlakeret træ, som kan justeres i højden med integreret fodring. (lagerstatus 18). Billede 5: mødestol med flotte linjer lakeret i hvid. Lagerstatus (8). Alle stole koster 200,- ekskl. Moms. OBS: noter venligst ønsket stol under bemærkninger. Husk, at tilføje antal ligeledes.