Konferenceopstillinger

Nye og brugte konferenceopstillinger i god kvalitet
Hos Office Outlet finder du et stort sortiment af konferenceopstillinger, der matcher forskellige størrelser konferencerum og kan placeres i varierende opstillinger.
Når du handler hos Office Outlet, får du mærkevaremøbler fra anerkendte danske og europæiske producenter til overkommelige priser. Vi har udvalgt og gennemgået hvert eneste møbel, og sikret os at det lever op til vores høje kvalitetsstandarder.
Spørg os gerne til råds – vi er altid klar til at rådgive og dele ud af vores ekspertise, så du kan finde den rette inventarløsning til dit kontor. Gå på udkig i vores brede sortiment, og få dine varer hurtigt leveret. Kontakt os her
Hos Office Outlet får du:
Hurtig og fleksibel levering
Mulighed for at tilkøbe montering
God kvalitet til overkommelige priser
Personlig service og kompetent rådgivning
Stort sortiment af nye og brugte konferenceopstillinger
Konferenceopstillinger med vægt på kvalitet og komfort
Fysisk butik hvor du kan se, afprøve og købe varer
Ansvarligt genbrug af kontormøbler

Show sidebar

Bådformet mødebord i sort linoleum

6.500 DKK ekskl. moms
Bådformet mødebord i sort linoleum. Sort pulverlakeret stålstel med stillefødder til at nivellere bordet på ujævnt underlag. Pladen har sortlakeret faset kanter. Bordpladen er 2-delt, udstyret med en integreret kabelklap i hver pladedel. Bordets mål udgør: L: 412 cm x B: 120/85 cm. H: 75 cm. Plads til 14 personer. Bordet er vist med polstrede stole fra Hay, model AAC 19, som drejestol og som stabelstol med armlæn.
Vejledende pris for sættet: 27.500,- ex. moms.

Tilbud: Bord og 14 stole, frit valg mellem de 2 typer: 20.500,- ex. moms.