Konferenceopstillinger

Nye og brugte konferenceopstillinger i god kvalitet
Hos Office Outlet finder du et stort sortiment af konferenceopstillinger, der matcher forskellige størrelser konferencerum og kan placeres i varierende opstillinger.
Når du handler hos Office Outlet, får du mærkevaremøbler fra anerkendte danske og europæiske producenter til overkommelige priser. Vi har udvalgt og gennemgået hvert eneste møbel, og sikret os at det lever op til vores høje kvalitetsstandarder.
Spørg os gerne til råds – vi er altid klar til at rådgive og dele ud af vores ekspertise, så du kan finde den rette inventarløsning til dit kontor. Gå på udkig i vores brede sortiment, og få dine varer hurtigt leveret. Kontakt os her
Hos Office Outlet får du:
Hurtig og fleksibel levering
Mulighed for at tilkøbe montering
God kvalitet til overkommelige priser
Personlig service og kompetent rådgivning
Stort sortiment af nye og brugte konferenceopstillinger
Konferenceopstillinger med vægt på kvalitet og komfort
Fysisk butik hvor du kan se, afprøve og købe varer
Ansvarligt genbrug af kontormøbler

Mødebord, model: Reverse af Andreu World

7.500 kr. ekskl. moms
Mødebord, model: Reverse af Andreu World Bordet består af en krydsfinér plade med linoleum og en lakeret affaset kant samt en central polyethylen søjle. I pladen er der indbygget en EvoLine powerport med 2 USB udtag og 3 strømudtag. Mål: Dia.: 150 cm x H: 74 cm (Pladens tykkelse er 3 cm.)  

BIG udtræksskab

2.500 kr. ekskl. moms
Demovare Det praktiske Big pull-out skab tilbyder en pladsbesparende lagerløsning til aktivite kontorer. Skabet har rigelig plads på tre niveauer, så indholdet er let at se. Skabet giver privatliv og opdeler rummet mellem to arbejdsstationer, eller kan deles af to brugere. Store, ubrudte flader giver skabene et roligt design, hvilket gør dem nemme at kombinere med forskellige former for interiør.  Designet af Pekka Toivola, Big skabe repræsenterer skandinavisk møbeldesign på sin reneste. Før pris: 10440,-

Udtræksskab

2.500 kr. ekskl. moms
Demovare
Det praktiske udtræksskab tilbyder en pladsbesparende lagerløsning til aktivitet kontorer. Skabet har rigelig plads på tre niveauer, så indholdet er let at se. Skabet giver privatliv og opdeler rummet mellem to arbejdsstationer. Store, ubrudte flader giver skabene et roligt design, hvilket gør dem nemme at kombinere med forskellige former for interiør. 
På lager i flere udgaver, blandt andet Montana og DUBA B-8.