Kantinemøbler

Kantinemøbler i god kvalitet

Hos Office Outlet finder du nye og brugte kantine- og cafémøbler i god kvalitet. Vi har kantinemøbler, som passer til både mindre og større virksomheder. Skab et hyggeligt kantinemiljø eller caféområde med møbler specielt udvalgt af vores kompetente team. Office Outlet tilbyder mærkevarer fra anerkendte danske og europæiske producenter til overkommelige priser. Alle vores møbler er pæne og klar til at blive taget i brug med det samme. Køb alt kantineinventar.

Spørg os gerne til råds – vi er altid klar til at rådgive og dele ud af vores ekspertise, så du kan finde de rette inventarløsninger til din virksomhed. Gå på udkig i vores brede sortiment, og få dine varer hurtigt leveret. Kontakt os her

Hos Office Outlet får du:

  • Hurtig og fleksibel levering (montering kan tilkøbes)
  • God kvalitet til overkommelige priser
  • Personlig service og kompetent rådgivning
  • Stort sortiment af brugte kantinemøbler
  • Pæne og rengøringsvenlige kantinemøbler
  • Fysisk butik hvor du kan se, afprøve og købe varer
  • Ansvarligt genbrug af kontormøbler

IQ FILT Grå Mødestol

800 kr. ekskl. moms
Kontorstol u. armlæn, Gunnared mellemgrå/hvid
Denne kontorstol har mange funktioner, så du kan sidde behageligt og være fokuseret, som for eksempel en synkroniseret vippemekanisme, så din krop kan bevæge sig mere, hvilket forbedrer blodcirkulationen.

Blå Hay About A Chair AAC 14

1.200 kr. ekskl. moms
About a Chair kantinestol er designet af Hee Welling i samarbejde med HAY.  Stolen har en let buet, åben skal og fire afrundede ben på hjul. Der er brugssport på stolen.

Four Fold Flip Top Trapez Bord (145*65 cm.)

1.600 kr. ekskl. moms
Four Fold er et flekstibelt bord til kantinen, konferencelokalet eller kontoret. Det er nemt at klappe sammen, og det har hjul i de 4 ben, som kan flyttes ind under bordet. Bordet er trapez formet, hvilket gør det nemt at stille op og sætte til side, i grupper. Bordet er 145*65 cm. på sit bredeste punkt.

Four Fold Flip Top Bord (150*75 cm.)

1.600 kr. ekskl. moms
Four Fold er et flekstibelt bord til kantinen, konferencelokalet eller kontoret. Det er nemt at klappe sammen, og det har hjul i de 4 ben, som kan flyttes ind under bordet. Bordene kan nemt sættes op ad hinanden, og sættes væk, hvis behovet skulle opstå. Bordet er rektangulært, og er 150*75 cm. Bordet er hvidt med hvide ben.

Jorge Gorka Læder Stol (Sort)

995 kr. ekskl. moms
Sort læder stol med krom fødder, som passer godt ind til møderum. Stolen har chromben, og er derfor også nem at rengøre.

Hvidt Laminat Mødebord 200*90 cm. med sort Eames bordstel

5.800 kr. ekskl. moms
Dette hvidt laminat mødebord er god egnet til jer, som ønsker plads til at mødes eller være mange mennesker samlet og arbejde. Bordet er 200*90 cm, og medfølger en kabelklap til forskellige kabler. Der er plads til ca. 5-6 mennesker omkring bordet.

Klapbord Antracit grå laminat plade i sort, med kabelbakke, stel metal

3.500 kr. ekskl. moms
Klapbord i sort, med kabelbakke, stel metal B140 x 125cm Antracit grå laminat plade, krom ben.

Bådformet Konferencebord i hvid laminat, 4 stel i metal

1.800 kr. ekskl. moms
Bådformet Konferencebord i hvid laminat, 4 stel i metal L180 x B100 x H75 cm.     s.

Konferencebord i sort laminat og 4 krom ben

1.800 kr. ekskl. moms
Konferencebord L180 x D80 x H72cm i sort laminat og 4 krom ben     s.

Rumas stabelstol til møder og kantine med træsæde

600 kr. ekskl. moms
Rumas Cinus konferencestol i valnød med sæde. Stolen er stabelbar og let, at rengøre. Egner sig både, som kantine- og konferencestol. Med brugsspor.

Rumas stabelstol til møder og kantine med lædersæde

600 kr. ekskl. moms
Rumas Cinus konferencestol i valnød med sæde polstret i sort læder. Stolen er stabelbar og let, at rengøre. Egner sig både, som kantine- og konferencestol. Med brugsspor.

DEMO højstol fra Hay model Revolver

1.600 kr. ekskl. moms
DEMO højstol fra Hay model Revolver, sort, H76 x D34 x B34 TOP: Sort pulverlakeret stål RAMME: Sort pulverlakeret stål FODSTØTTE: Sort pulverlakeret stål