Konference

Konferencemøbler i god kvalitet

Office Outlet har et bredt udvalg af nye og brugte møbler til din virksomheds konferencerum eller mødelokale. Vi er leveringsdygtige i møbler, som emmer af kvalitet, funktionalitet og godt design. Se vores mange mødestole, mødeborde, gæstestole, loungestole, konferenceopstillinger, whiteboards og chat boards, og find netop det som passer til jeres behov.

Office Outlets møbler er særligt udvalgte, så de lever op til vores høje kvalitetskrav. Alle vores konference- og mødemøbler er mærkevarer fra anerkendte danske og europæiske producenter. Office Outlet har gjort det nemmere for dig at indrette virksomheden med konference- og mødemøbler til overkommelige priser, uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

Spørg os gerne til råds – vi er altid klar til at rådgive og dele ud af vores ekspertise, så du kan finde den rette inventarløsning til dit kontor. Gå på udkig i vores brede sortiment, og få dine varer hurtigt leveret. Kontakt os her

Hos Office Outlet får du:

 • Hurtig og fleksibel levering
 • Mulighed for at tilkøbe montering
 • God kvalitet til overkommelige priser
 • Personlig service og kompetent rådgivning
 • Stort sortiment af nye og brugte konference- og mødemøbler
 • Ergonomiske konference- og møde stole
 • Fysisk butik hvor du kan se, afprøve og købe varer
 • Ansvarligt genbrug af kontormøbler
Show sidebar

Union bord 180 x 90 cm sort Nanolaminat

9.640,00DKK ekskl. moms
DEMO-bord.
Normann Copenhagen.
Materiale:
Bordplade: sort ”Arpa Fenix” højtrykslaminat på spånplade Ben: sort lakeret stål
Mål: L: 180 x D: 90 cm
God stand

Loungestol EJ 70

2.996,00DKK ekskl. moms
EJ 70, lænestol / loungestol fremstillet hos Erik Jørgensen. Stolen er den brede model med 72 cm ryglæn i grå alcantara. Stellet har retur drej.

Flagship mødestol

5.907,00DKK ekskl. moms
Komfortabel mødestol eller gæstestol i et eksklusivt design. Stolen har en formspændt sortbejdset skal i eg, og er komfortabelt polstret på sæde og ryg med læder i høj kvalitet. Stolen leveres med et blankt swivel-stel, der er drejbart 360 grader. Specifikationer:
 • Farve: Sort
 • Stel: Alu poleret swivel stel
 • Materiale: Sortbejdset eg med sort læder
 • Størrelse: 52,5 x 60 x 76h cm.
 • Siddehøjde: 45 cm.

KILTA læder stol

2.496,00DKK ekskl. moms
Brugt Loungestol i meget god stand. Har kun været brugt som DEMO-stol. Martela, designer Olli Mannermaa. Kilta stol med armlæn Fuldpolstret med sort læder Krom 4-benet stel. Listepris: 8335,- ex. moms

Paustian Stuk mødestol

1.996,00DKK ekskl. moms
Mødestol fra Paustian, sort lædersæde, børstet stål stel og ryg/armlæn i lakeret  bøg.

Randers mødestol

799,00DKK ekskl. moms
Mødestole fra Randers. stolene fås i 2 forskellige varianter.

klapbord, grå laminat

1.845,00DKK ekskl. moms
Four design klapbord med stoleophæng til 4 personer, mål: 120*80cm Krom stel og antracitgrå plade, med lidt metallook, sort abs kant. Stolene som fremvist på billedet har en vejledende udsalgspris på 800,- eks. Moms. Ønsker man, at købe sættet koster det: 3448,- eks. Moms.

klapbord, bøge laminat

1.876,00DKK ekskl. moms
Klapbord, 160*107cm.

Mødebord med 6 stole

7.800,00DKK ekskl. moms
Mødebord 200 x 90 cm plankebord med træstel. 6 mødestole med integreret vip. Gråt stål stel og armlæn. Mulighed for, at tilkøbe flere stole.

Barstol, Hay

800,00DKK 500,00DKK ekskl. moms
Hay barstol, med sort træstel og orange polster.

Koop loungestol

38.000,00DKK ekskl. moms
Koop loungestol fra Martela, Finland. Design: Karim Rashid. Koop -stolen giver brugeren privatliv i moderne aktivitetsbaserede kontorer. Den massive Koop -stol tilbyder beskyttede, attraktive siddepladser og har en skjult dreje-sokkel. Stolens indbydende og intensive look er resultatet af kombinationen af ​​den malede glasfiberstruktur og det bløde polstrede interiør. Den buede, skulpturelle stol kan bruges alene eller i grupper. Vejledende nypris: 74.996,- ex. moms.

2-delt grå laminat plade monteret på elektrisk mødebordsstel.

11.850,00DKK ekskl. moms
Specifikationer Ny 2-delt grå laminatplade med affasede sortlakeret kanter monteret på et demo 3-benet elektrisk hæve/sænke understel i silver/grå. Bordets mål udgør: L: 320 cm x B: 110 cm. Bordet er vist med 12 mødestole. Disse kan købes sammen med bordet. Vejl. pris: 800,- ex. moms pr. stol. Tilbud ved køb af hele sættet: 1 elektrisk mødebord + 12 stole: ,- ex. moms: 15196