Home>Om os

Besøg vores butik i København

Kig forbi vores outletbutik centralt beliggende i København SV med gratis parkering lige ved døren.  Her har vi komplette ergonomiske kontorpladser, elegante loungemøbler, smarte kantinemøbler og komfortable møde- og konferencemøbler.

Du kan både købe og afhente møbler direkte og afhente varer, som du i forvejen har reserveret via hjemmesiden. Vi får løbende nye varer i butikken, så du finder ofte varer, som endnu ikke er lagt op på siden.  Kontakt os gerne for forespørgsler på varer. Kontakt os

Office Outlet A/S ejes af Martela A/S som er en af Danmarks førende Kontorindretningsfirmaer med landsdækkende servicering af større virksomheder og organisationer indenfor indretnings services og kontor inventar. Se mere på www.martela.dk

Office Outlet har brugte kontormøbler fra virksomheder samt overskudsvarer, udgåede varer og nye lagervarer fra producenter. Vi kan derfor tilbyde et bredt udvalg af både nye og brugte skriveborde, kontorstole, kantinemøbler og opbevaringsmøbler. 

I butikken kan der betales med kontanter, dankort og mobile pay. Virksomheder med CVR-nummer kan få tilsendt faktura efter kredit godkendelse. Det er muligt at afhente selv, og vi hjælper dig gerne med at læsse. Vi kan også arrangere levering og montering via montage og transportfirma.

Se vores store udvalg i butikken og få gode kvalitetsmøbler til overkommelige priser.I butikken har vi:
 

  • Mindst 50 el-borde i forskellige udførsler
  • Mindst 50 kontorstole af kendte mærker 
  • Opbevaringsmuligheder i stål og træ 
  • Konferenceopstillinger
  • Kantinemøbler.
Find os


Office Outlet A/S
Vasbygade 30
2450 København

Åbningstider
Man-torsdag: 8 - 17
Fredag: 8 - 16