Home>Persondatapolitik

Privatlivspolitik

Opdateret 7. januar 2019

Baggrund og formål
På denne side kan du læse vores politik for behandling af persondata. Generelt behandler vi persondata, når du er kunde hos os, eller hvis vi modtager persondata fra dig i forbindelse med brugen af vores website. Vi bruger persondata til at tilpasse og forbedre vores indhold.

Vi respekterer dit privatliv og indsamler derfor kun data om dig i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Se i øvrigt vores cookiepolitik for mere information om behandling af din adfærd på websitet.

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores privatlivspolitik, er du meget velkommen til at kontakte os.

Hvem er ansvarlig for behandlingen af persondata
Office Outlet
Vasbygade 30
2450 København SV
Tlf.  35124811
E-mail: salg@officeoutlet.dk
CVR: DK 29684510

Personoplysninger
Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang, du selv giver eksplicit samtykke hertil, og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Firmanavn, navn og e-mail. Det vil typisk være i forbindelse med kontakt.

Kommentarer
Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatartjenesten for at se om du bruger denne. Efter godkendelse af din kommentar vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Kontaktformularer
Når besøgende benytter kontaktformularen på websitet indsamles firmanavn, navn, e-mail, ip-nummer, samt den besked der skrives. De indtastede data – filtreret for personfølsomme oplysninger – sendes som notifikationer via e-mail til websitets ejer og den besøgende der har udfyldt formularen.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger samt at kunne forbedre din oplevelse på hjemmesiden, samt levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v., videregives til tredjeparter, i det omfang disse oplysninger er kendt.

Information om besøgte sider på hjemmesiden sendes til Google (Google Analytics). Når du afspiller en video, sendes der ligeledes information til Vimeo eller YouTube. Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet, behandles dine data af tredjepart, men videregives ikke. Vi håndterer og udsender vores nyhedsbreve via MailChimp.

Du kan se, hvilke tredjeparter der er tale om i øvrigt vores cookiepolitik. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Dine rettigheder
Som kunde hos os behandler vi dine oplysninger som en del af en aftale. Det giver dig grundlæggende følgende rettigheder:

Indsigt og berigtigelse: Du kan rette henvendelse og bede om indsigt i de personoplysninger vi behandler, samt bede om at få disse rettet, såfremt de skulle være forkerte. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.
Sletning: Du kan som kunde bede om at få data om dig slettet. Vi kan kun slette de data som ikke er nødvendige for opretholdelse af aftalen, samt data vi ikke er underlagt at skulle behandle jf. gældende lovgivning.
Dataportabilitet: Du har ret til at få udleveret de personoplysninger du selv har givet os i et maskinlæsbart format.
Sådan retter du henvendelse
Hvis du retter henvendelse fx for at bede om indsigt, så er det vigtigt for os, at vi ikke udleverer dine personoplysninger til andre end dig. Derfor skal vi kunne verificere, at du faktisk er den person du giver dig ud for at være.

Skriv til os for henvendelse vedr. dette: salg@officeoutlet.dk

Klage til Datatilsynet
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Vi opfordrer til at rette henvendelse til os inden en eventuel klage, så vi har mulighed for at afhjælpe og indgå i dialog.

Cookie politik

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.